Hirdetések

Évközi III. vasárnap

2023. január 22.

1.) Ökumenikus imanyolcad zárása

Az ökumenikus imanyolcad veszprémi záró alkalma ma este 17 órakor kezdődik az Árpád-házi Szent Margit-plébániatemplomban. A szentbeszédet dr. Udvardy György érsek úr mondja.

2.) Szentségimádás a magzati élet védelméért

Az életvédők veszprémi imacsoportjának tagjai január 28-án, szombaton a 17 órai szentmise után szeretettel várják egy órás vezetett szentségimádásra azokat, akik fontosnak tartják az imádságot a magzati élet védelméért, az elpusztított magzatok lelki üdvéért, valamint azon édesanyákért, akik emiatt súlyos lelki terheket hordoznak.

3.) Egyházmegyei szinódusi találkozó

A Ferenc pápa által 2024 őszéig kiterjesztett világszinódushoz kapcsolódva közös, egyházmegyei szinódusi találkozóra várják egyházközségünk tagjait a főegyházmegyei pasztorális iroda munkatársai. A tanítással, imádsággal, megosztással zajló közös gondolkodás február 11-én, szombaton 10 és 15 óra között lesz a Padányi iskolában.

4.) Baba-mama klub

A Veszprémi Érsekség családpasztorációs irodája baba-mama klubot szervez kéthetente keddenként 9 és 11 óra között az Érseki Főiskola Jutasi úti épületében. A jelentkezés módja, valamint további információk megtalálhatók honlapunkon, a szentmihalyplebania.hu-n, valamint egyházközségünk facebook oldalán.

5.) Élő passió

A Veszprémi Érsekség hagyományteremtő szándékkal szabadtéri élő passiót szervez április 2-án, virágvasárnap 15 órakor Veszprém páratlan szépségű helyszínein: a vár alatt, a Benedek-hegyen és a Séd patak völgyében. Jelentkezni kisebb egyéni, vagy csoportos szerepekre, illetve önkéntes feladatokra egyaránt lehet korosztályra való tekintet nélkül. Az első találkozó és általános egyeztetés január 29-én, vasárnap 16 órától lesz a Padányi iskolában.

Isten áldásával kísért hetet kívánunk:

Dr. Takáts István plébános, dr. Kulcsár Dávid káplán