Hirdetések – évközi 28. vasárnap

1.) A Feltámadt Üdvözítő-templomban a jövő héten is a szokott rend szerint lesznek a szentmisék. Az esti szentmisék a téli időszámítás kezdetéig 18:00-kor kezdődnek.

2.) Az esti szentmisék előtt fél órával szentolvasót imádkozunk. Októberben, a rózsafüzér hónapjában akár így, közösségben, akár egyénileg is forduljunk égi édesanyánkhoz ezzel a szép imádsággal!

3.) Minden szentmise előtt biztosítjuk a szentgyónás lehetőségét templomunkban.

4.) Plébániai ügyintézésre (keresztelés, temetés bejelentése, igazolások, engedélyek kérése) – a vár felújítása miatt – emailben vagy telefonon van lehetőség.

Elérhetőségeink:

☎️ 06-88/879-223

📧 szentmihalyplebania@veszpremiersekseg.hu

5.) Miseszándék kérésére, illetve egyházközségi hozzájárulás befizetésére a Feltámadt Üdvözítő-templomban a szentmisék előtt és után is lehetőséget biztosítunk a sekrestyében.

6.) Szeretettel buzdítjuk a fiatalokat a ministránsszolgálatra szentmiséinken. Hálásan köszönjük azok szolgálatát, akik már ezen a vasárnap délelőttön is szép számmal résztvettek az oltárszolgálatban.

7.) Október 1-jével elkezdődött Magyarországon a népszámlálás. Első körben október 16-áig az interneten keresztül tölthetjük ki a kérdőívet. Buzdítjuk a testvéreket, hogy vallják meg katolikus keresztény hitüket a kitöltés során és buzdítsanak erre másokat is!

8.) A Padányi katolikus iskola rendszeres programokat szervez a következő tanévtől iskolát kezdő óvodások számára. Ajánljuk jó szívvel az intézményt azon rokonaink, ismerőseink figyelmébe is, akiknek óvodáskorú gyermekük van!

Isten áldásával kísért hetet kívánunk!

dr. Takáts István plébános

dr. Kulcsár Dávid káplán